SISUSTUSBLOGEJA -BLOGIN ESITTELY


Blogien suurkuluttajana päätin koota suosikkini yhteen ja samaan paikkaan. Tarkoituksena ei ole valita esille pientä joukkoa, vaan tarjota kävijöille suuri otanta mukavia ja tutustumisen arvoisia blogeja sisustamisen, lifestylen ja käsitöiden saralla.

Haluan esittelyillä vinkata minua itseäni kiinnostavista blogeista, olivatpa ne uusia tai 'vanhoja'. Nykyisin blogeja on niin hurja määrä, että itse kukin varmasti löytää toistensa kautta aina uusia ja uusia tuttavuuksia. Haluan kantaa korteni tähän kekoon omalla tavallani ja omalla tyylilläni.


Miksi blogiesittelyitä ja haastatteluja?

Ajattelin pian Sisustusblogeja-blogin perustamisen jälkeen, että olisi kiva tehdä tästä 'enemmän kuin linkkilista'. Mietin, millä tavalla saisin avattua aihetta? Kysymysten esittäminen on minulle luontaista. Niinpä aloitin sisustusblogien esittelypostausten teon lyhyiden haastattelujen ja kuvapoimintojen muodossa.

Haluan avata blogien taustoja, selvittää bloggaajien ajatuksia ja kysellä eritoten oivalluksista sisustamisen tai elämän saralla. Myös bloggausuran kohokohtien läpikäyminen on uskoakseni molemmin puolin palkitsevaa, sillä jokaisella on hommaan omat motivaatiotekijänsä. Näistä ajatuksista voi ammentaa myös omaan tekemiseen.


Uusien päivitysten seuraaminen

Liity Sisustusblogeja Google lukijaksi (blogin oikeasta sivupalkista) tai Bloglovin' seuraajaksi, jotta saat tiedon, kun tätä blogia päivitetään.


Kiitos kun tulit käymään, toivottavasti viihdyt!
Lämpimät kiitokseni myös kaikille teille, joiden blogeja olen saanut esitellä!

TarjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti