4/06/2014

Esittelyssä: Meidän harmoniaa


Meidän harmoniaa löytyy osoitteesta:

http://miimman.blogspot.fi

BLOGGAUSMiten kaikki alkoi ja koska?

- Kaikki alkoi hetken mielijohteesta marraskuussa 2012. Olin seurannut aikaisemmin vain ystäväni askartelublogia enkä tiennyt blogimaailmasta oikeastaan mitään. Halusin kirjoittaa itselleni päiväkirjaa kodin ja elämäni muutoksista.


Mitä blogistasi löytyy? 

- Pääasiassa bloggaan sisustamisesta, tuunauksistani ja ideoiden toteuttamisesta. Ajoittain jaan myös ajatuksiani arjesta ja ihmisenä kasvamisesta. Aluksi kirjoitin eri nimimerkeillä, mutta olen onnellinen siitä, että rohkaistuin ja olen jopa julkaissut muutaman kuvan itsestäni.


Parasta bloggaamisessa on...

- Uudet ystävät. En olisi voinut kuvitella, miten paljon hyviä ystäviä blogin kautta voi saada. Tärkeää on myös muista blogeista saadut ideat ja kannustus. Bloggaamisen myötä on syntynyt upeita kontakteja, tilaisuuksia ja mahdollisuuksia. Bloggaaminen antaa minulle todella paljon ja olen jäänytkin siihen koukkuun.


Bloggausurasi tähänastinen kohokohta on?

- Bloggaus on tuonut niin paljon uutta ja ihanaa tulleessaan, kuten Indiedays Inspirationiin pääsy, sekä pääsy Kotona Hangossa -sivustolle, jonka myötä pääsin myös YLEn uutisiin. Parasta ovat ihmiset, joihin ole saanut tutustua blogini myötä. Minulle on myös herännyt ajatus, että ehkä sisustusharrastus voisi muuttua ammatiksi. Kaikki kannustavat kommentit ovat minulle kohokohtia.


Miten aiot blogiasi kehittää ja millainen visio sinulla on blogisi suhteen?

- Kun aloitin bloggauksen en omistanut kameraa vaan kuvasin kännykällä. Valokuvauksesta on tullut minulle erittäin tärkeä harrastus. Haluan kehittyä valokuvaajana ja toivon, että jonain päivänä blogini täyttyy tyylikkäistä ja laadukkaista kuvista. Haluasin myös rohkeammin julkaista ajatuksiani ja mietteitäni. Toivon myös, että voisin jakaa ideoita ja inspiraatiota muille.


KOTI, SISUSTAMINEN JA OMA TYYLI


Millaisesta kodista bloggaat? 

- Bloggaan 1998 valmistuneessa rivitaloasunnossa Hangossa. Meillä on kahdessa kerroksessa tilaa 132 neliötä; 5h+k+2kph+s. Kotimme muuttuu koko ajan pienellä budjetilla remontoiden ja omia ideoita toteuttaen.


Mottosi sisustuksessa ja elämässä?

- Elä tässä hetkessä.


Suurin ahaa-elämyksesi sisustamisen suhteen?

- Sisustaminen on ollut intohimoni pienestä tytöstä lähtien. Suurin ahaa-elämys on ollut se, että minun pitää luottaa omaan visiooni ja omaan makuuni. Tarvitsen tietynlaisen ympäristön itselleni. Se mitä toisella ihailen, ei välttämättä sovi minulle. Kaipaan ympärilleni harmoniaa.


Millainen oma tyylisi on?

- En ole koskaan ajatellut, että minulla on jokin tietty tyyli. Yleensä huonekalut päätyvät meille vahingossa ja niitä muokkaillen sovitan ne meille sopiviksi. Tyylini taitaa kuitenkin olla vaalea ja yksinkertainen, höystettynä mustalla ja puulla. Tyyliini kuuluvat kiiltävä, kulunut, vanha ja uusi. Sisustustani määrittelee myös Fengshui, mihin vahvasti uskon.

Lisää tietoa Fengshuista löytyy mm. Suomen Fengshui ry:n sivuilta: http://www.fengshui.fi


Jos, niin miten oma tyylisi on muuttunut vuosien varrella?

Tyylini on muuttunut paljon yksinkertaisemmaksi ja vaaleammaksi. Olen tullut rohkeammaksi omille ideoilleni ja visioille. Keltaiset kukkatapetit vaihtuivat valkoiseen, karsin kaiken ylimääräisen ja ostan kotiini harkiten uutta. Jokunen vuosi sitten tein suuren raivauksen ja jätin kotiin vain ne esineet, mistä todella pidän.

TOISTEN BLOGIT


Haluatko suositella lukijoille jonkun toisen blogia? 

- Seuraan paljon ulkomaalaisia blogeja. Ihailen tyylikkäitä ulkoasuja ja laadukkaita kuvia.

Blogini sivupalkissa on lista suosikkiblogeistani, joita seuraan hyvin aktiivisesti. Ihailen suosikkieni  kirjoitustyylejä ja bloggaajien tapaa ilmaista rokeasti itseään ja tunteitaan.


Haluatko sanoa jotain muuta?

- Kiitos Tarja, ihana idea kerätä sisustusblogeja esille.


- - - - - - -

 * Tekstin toimitti Tarja Leponiemi / Tarja's Snowland
* Kuvat ovat Meidän harmoniaa -blogin

1 kommentti: