3/31/2014

Esittelyssä: Koti kaupungin laidalla


Koti kaupungin laidalla -blogi löytyy osoitteesta
BLOGGAUS 


Miten kaikki alkoi? 

- Kaikki alkoi siitä, kun eksyin netissä yhä useammin eri blogeihin ja päätin koittaa, josko sitä itsekin osaisi. Aloitin bloggaamisen syksyllä 2011, jonka jälkeen tuli yli puolen vuoden tauko. Oikein kunnolla innostuin keväällä 2012. Varsinaisesti blogini viettää kaksivuotissynttäreitä ensi toukokuussa. 


Mitä blogistasi löytyy? 

- Pääasiassa sisustukseen liittyviä aiheita, jotka auttamattomasti rönsyilevät muihin mukaviin elämän osa-alueisiin. Valokuvaus on harrastuksena vienyt mennessään, ja sen aistii blogissani. Kaikki kuvani ovat jo pidemmän aikaa olleet itse ottamiani. En mielelläni postaile lehtien nettisivuilta muiden ottamia sisustuskuvia. Haluan, että blogini on minun näköiseni.

Perhemme jälkikasvua ei blogissani juuri näy, koska haluan kunnioittaa heidän toiveitaan.


Parasta bloggaamisessa on...

- Uudet, ihanat blogituttavuudet ja -ystävät, sekä kanssakäyminen ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Valokuvatessa on aivan ihanaa nähdä arjen kauneutta kameran etsimen läpi.


Bloggausurasi tähänastinen kohokohta on? 

- Mieltä kohottavinta on se, että lukijamääräni on koko ajan pienessä kasvussa. Blogilistan kymmenistä tuhansista blogeista olen tällä hetkellä jo sijalla 530. Se, että oma blogi on kiinnostava ja lukijoita tulee koko ajan lisää, on aivan parasta. Kiitos siitä kaikille blogini seuraajille.


Mitkä ovat suosikkiaiheitasi? 

- Sisustus ja kaikki siihen liittyvä; käsityöt, do-it-yourself -jutut, sekä valokuvaus. 

KOTI, SISUSTAMINEN JA OMA TYYLI


Millaisesta kodista bloggaat?

- Bloggailen pääasiassa omasta kodista. Rakennutimme talomme viitisen vuotta sitten. Halusin ehdottomasti meille kivitalon rapattuine ja maalattuine seinineen. Kerroksia on kolme ja ruutuikkunoita toistakymmentä. Huoneita ja vaatehuoneita on tarpeeksi, vähintään yksi perheen jokaiselle asukille. Joskus blogissani toki vilahtaa ystävättärienikin kauniita koteja.


Mottosi sisustuksessa ja elämässä?

Sisusta kotisi sellaisilla tavaroilla, joista todella pidät.
Anna hyvän kiertää.


Suurin ahaa-elämyksesi sisustamisen suhteen? 

- Kaiken ei tarvitse olla sävy-sävyyn ja "matching pairs". Sisustukseen saa pientä twistiä rikkomalla rajoja ja yhdistelemällä toisistaan poikkeavia elementtejä.


Millainen oma tyylisi on?

- Pidän klassisista asioista yhdistettynä tiettyyn rouheuteen, avonaisista tiloista, isoista ruutu-ikkunoista, aidoista matoista, isoista ja koristeellisista peileistä, kalkituista seinistä, vanhasta tiilestä, puusta ja metallista, kristallikruunuista, kuluneista ja elämää nähneistä tavaroista, kiiltävästä kromista ja ruostuneista myrskylyhdyistä. Söpöstelyä meillä ei juurikaan näy, sillä ennen kaikkea pidän isosta ja näyttävästä.

Kotimme värit ovat valkoinen, musta, muta, ruskea ja beige. Kotimme väreihin on helppo yhdistää pinkkiä, kun tulee sen aika, tai turkoosia, jos se alkaa viehättämään. Kirkkaita lego-värejä meillä ei ole, eikä varmaan koskaan tulekaan.


Jos, niin miten oma tyylisi on muuttunut vuosien varrella?

- Tyylini on muuttunut yltiöpäisen romanttisesta enemmän maskuliinis-romanttiseen ja sen myötä hieman selkeämpään suuntaan.


TOISTEN BLOGIT 


Onko sinulla bloggariesikuvia? 

- Helt Enkelt (http://heltenkelt.elsasentourage.se) on ensimmäisiä blogeja, joita aloin seuraamaan. Pidän edelleen Anna-Malinin tyylistä ja hänen blogistaan. 


Haluatko suositella lukijoille jonkun toisen blogia?

- Voi, niitä on paljon, ja päivitän blogini sivupalkkia aina sen mukaan, kun löydän jotain ihanaa blogistaniasta. Sieltä löytyvät siis minun suosikkini. 


Haluatko sanoa jotain muuta?

Kiitokset ihanalle Tarjalle näistä haastatteluista ja blogiesittelyistä. Koskaan ei tiedä, mitä ihanaa täällä tulee vastaan.


---


* Tekstin toimitti Tarja Leponiemi / Tarja's Snowland
* Kuvat ovat Koti kaupungin laidalla -blogin


3 kommenttia:

  1. Tämä koti on kyllä niin kaunis ja täynnä juuri sitä tunnelmaa, jota yritän tähän meidänkin huusholliin saada. Harjoitteluasteella olen, mutta onneksi voi aina käydä hakemassa insipiraatiota Fridan blogista : ) Tuo ensimmäinen kuva tarjottimineen on upea ja toinen suosikki ovat nuo ruskeat puulaatikot seinällä.

    VastaaPoista
  2. Fridan blogi on kyllä niin ihana ja inspiroiva <3

    VastaaPoista
  3. Ovatko nuo ruokapöydän ristikkotuolit olleet hyvät käytössä? Meillä kun olisi hakusessa juuri tuo samainen tuoli, niin olisi mukava kuulla käyttökokemuksia, kun ei kuitenkaan ihan halpakaan ole...

    VastaaPoista