7/20/2013

Joukko iloinenBlogien suurkuluttajana päätin koota suosikkini yhteen ja samaan paikkaan. Tarkoituksena ei ole valita esille pientä joukkoa, vaan tarjota kävijöille suuri otanta mukavia ja tutustumisen arvoisia blogeja sisustamisen, lifestylen ja käsitöiden saralla.

Haluan esittelyillä vinkata minua itseäni kiinnostavista blogeista, olivatpa ne uusia tai 'vanhoja'. Nykyisin blogeja on niin hurja määrä, että itse kukin varmasti löytää toistensa kautta aina uusia ja uusia tuttavuuksia. Haluan kantaa korteni tähän kekoon omalla tavallani ja omalla tyylilläni.


Miksi blogiesittelyitä ja haastatteluja?

Ajattelin pian Sisustusblogeja-blogin perustamisen jälkeen, että olisi kiva tehdä tästä 'enemmän kuin linkkilista'. Mietin, millä tavalla saisin avattua aihetta? Kysymysten esittäminen on minulle luontaista. Niinpä aloitin sisustusblogien esittelypostausten teon lyhyiden haastattelujen ja kuvapoimintojen muodossa.

Haluan avata blogien taustoja, selvittää bloggaajien ajatuksia ja kysellä eritoten oivalluksista sisustamisen tai elämän saralla. Myös bloggausuran kohokohtien läpikäyminen on uskoakseni molemmin puolin palkitsevaa, sillä jokaisella on hommaan omat motivaatiotekijänsä. Näistä ajatuksista voi ammentaa hyvin paljon myös omaan tekemiseen.


Missä tahdissa?

Esittelytahti on verkkainen ja niin se tulee jatkossakin olemaan. Tavoitteenani on kerryttää blogiesittelyiden sarjaa hiljalleen, mutta ehdottomasti jatkumona. Pitkän ajan tavoitteena on esitellä kymmeniä blogeja ja koota samalla tietopankki tänne yhteen paikkaan. Tahti tulee olemaan uskoakseni yksi, kaksi, kolme esittelyä kuukaudessa.


Uusien päivitysten seuraaminen

Liity Sisustusblogeja Google lukijaksi (blogin oikeasta sivupalkista) taiBloglovin' seuraajaksi, jotta saat tiedon, kun tätä blogia päivitetään.

Myös seuraamalla Tarja's Snowland -facebookryhmää, saat aina tiedon uusista esittelyistä.

Kiitos kun tulit käymään, toivottavasti viihdyt!