7/22/2013

Esittelyssä: Saa kurkistaaSaa kurkistaa -blogi löytyy osoitteista: 

Tekstin on toimittanut Tarja Leponiemi / Tarja's Snowland
Kuvat ovat Saa kurkistaa -blogista 


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 


Miten kaikki alkoi? 

- Olen pitänyt blogia nyt noin 1,5 vuotta. Googlettamalla sisustusaiheisia juttuja päädyin moniin blogeihin ja muiden sisustusblogeja lukemalla innostuin oman blogin perustamisesta. Blogia pitämällä pystyy hyvin mm. seuraamaan oman sisustusmakunsa kehittymistä.

- Olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta. Jo vanhempieni luona asuessani tykkäsin vaihtaa huoneessani järjestystä. Ostin sinne välillä joitain pikkuesineitä ja autoin äitiä valitsemaan verhoja ym. huonekaluja.


Mitä blogistasi löytyy? 

- Blogistani löytyy pääasiassa sisustamiseen liittyvää asiaa. Välillä kerron myös hieman meidän perheen touhuista.


Parasta bloggaamisessa on… 

- Vuorovaikustus muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa. Myös se ilahduttaa, jos pystyy auttamaan ja olemaan hyödyksi jollekkin toiselle.


Bloggausurasi tähänastinen kohokohta on?
- Kutsu Indiedays Inspiration -blogiyhteisöön ja uusiin ihmisiin tutustuminen.


Suosikkiaiheitasi ovat? 

- Sisustaminen ehdottomasti. Pidän paljon myös valokuvaamisesta.


Millaisesta kodista bloggaat? 

- Kotimme on kooltaan n. 100 neliötä ja kahdessa kerroksessa. Rakennusvuosi on 1991 ja kaikki suurimmat remontit on nyt saatu valmiiksi. Alakerrassa meillä on eteinen, työhuone, wc+ suihku+sauna, ruokahuone, olohuone ja avokeittiö. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja aulatila.

- Pidän paljon asuntomme sijainnista, sillä asumme maaseudulla peltojen keskellä, mutta lähimpään kaupunkiin on silti vain reilun parin kilometrin matka. Lähistöllä on muutama vesistö ja hyvät uintimahdollisuudet.


Mottosi sisustuksessa? 

- En ota sisustamista turhan vakavasti ja en halua noudattaa mitään tiettyä tyyliä turhan kirjaimellisesti. Tärkeintä on, että kotiin hankkii sellaisia juttuja, joista itse pitää. Yritän myös kiinnittää huomiota siihen, että varsinkin huonekalut ovat pitkäkäisiä ja laadukkaita. Mietin siis monesti hyvin pitkään ja joudun säästämään, saadakseni sen mitä haluan.


Suurin ahaa-elämyksesi sisustamisen suhteen? 
- Älä mene sokeasti muodin mukana, vaan luota omaan makuusi.


Millainen oma tyylisi on, ja miten se on muuttunut vuosien varrella? 

- Sisustamisessa pidän vanhan ja uuden yhteen sovittamisesta. Vanhat huonekalut ja esineet tuovat luonnetta ja kotoisuutta uusien tavaroiden rinnalle. Vanhoilla esineillä ja huonekaluilla on monesti myös jokin tarina, ja niihin kiintyy erilailla, kun uusiin tavaroihin.

Pidän paljon maanläheisistä väreistä ja luonnosta poimituista jutuista. Myös tavarat, joissa näkyy elämisen jälki ovat mieleeni. Tyylini ei ole paljoa muuttunut, ehkä pidän designhuonekaluista ja -valaisimista enemmän kuin ennen.


Onko sinulla bloggariesikuvaa tai idolia? 

- Luen paljon erilaisia sisustusblogeja. Pidän blogeista, joissa on isot, hyvät kuvat, jollaisia haluan itsekkin yrittää ottaa. Seurailen blogeja vähän sen mukaan, millaista inspiraatioita milloinkin kaipaan.


Haluatko suositella lukijoille jonkun toisen blogia? 

http://lillakamomilla.blogspot.fi
Blogista löytyy paljon kauniita kuvia.


Sana on vapaa
- Rohkeasti vain oma blogi pystyyn!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti